Diari La Veu del País Valencià
Compromís insta Bonig a esclarir si comparteix elogis al franquisme de NNGG de la Vall d’Uixó
RedactaVeu / València

“Aquestes declaracions -de García Fas- s’emmarquen dins de les crítiques del dirigent juvenil popular a la retirada d’un símbol franquista d’un edifici públic en compliment de la normativa vigent, cosa que agreuja més si cap aquestes afirmacions”, ha manifestat la diputada nacionalista Marian Campello.

Segons Campello, la Vall d’Uixó és una localitat que Bonig “coneix molt bé”, perquè hi va ser alcaldessa, “així que qui millor que ella per abordar les paraules de García Fas”. En aquest sentit, ha afegit: “Bonig ha de decidir si el PP està al costat de la democràcia o de l’apologia del franquisme”.

Per a la diputada nacionalista, “algú que realitza unes afirmacions així i es referma amb elles no pot continuar dins d’un partit polític si aquest vol considerar-se democràtic així que des del PP s’hauria d’instar al president de NNGG de la Vall d’Uixó a rectificar i demanar perdó a les víctimes del franquisme per les seues insultants paraules i si no accedira a fer-ho cessar-lo immediatament”, ha conclòs.

Comparteix

Icona de pantalla completa