Diari La Veu del País Valencià
El Benlloch International Wine Meeting tindrà lloc els dies 30 i 31 d’octubre i 1 de novembre
RedactaVeu / Benlloch

Un dels objectius per part de l’organització és crear una zona on els visitants puguen maridar els productes i menús que ofereixen les food truck’s amb els vins de les comarques de Castelló, que tindran un espai destacat en el recinte i que estarà gestionat per estudiants d’Hostaleria del CdT de Castelló, que ajudaran els usuaris a triar el vi adient per a cada plat durant tot el cap de setmana. A més, en la programació de divendres hi ha previst també un sopar maridatge entre els vins de la terra i productes del món.

Aquest espai comptarà durant tot el cap de setmana amb un bon grapat d’activitats musicals, teatrals i gastronòmiques per a amenitzar la presència dels visitants; tasts de vi comentats; l’actuació del monologuista Pau Blanco; la interpretació de l’obra Café sol, de la companyia La Cuca, o les actuacions destacades de bandes musicals com Tom Bombadil, The Veterans, Morrigans, o Toni Porcar i Ximo Montón.

Amb l’objectiu que tota la família puga gaudir de les activitats programades per al cap de setmana, l’Ajuntament ha previst una zona infantil amb monitors, junt al ‘Recinte del vi i de Food Truck’s’, on també els més menuts tindran el seu espai”.

La programació cultural del Benlloch International Wine Meeting (BIWM) complementa la dirigida, exclusivament, als professionals i experts del sector vitivinícola i que inclou dos conferències, una sobre les varietats vinícoles autòctones, a càrrec del catedràtic de la Universitat de València Domingo Salazar, i la segona sobre la influència del canvi climàtic a les explotacions vitivinícoles, que impartirà l’enginyera agrícola italiana Eva Merloni.

Per al dissabte també hi ha organitzada una taula rodona en què es tractarà la influència de la posada en marxa de l’aeroport de Castelló amb el turisme enològic de la comarca. La programació vinculada al món professional inclou també un tast per a professionals de vins italians, que tindrà lloc el dissabte dia 3, i que serà presentada per professionals del sector.

Comparteix

Icona de pantalla completa