Diari La Veu del País Valencià
Una pacient és atesa en urgències en els banys de l’Hospital de la Ribera
RedactaVeu / Alzira

Ortega ha registrat una pregunta parlamentària en les Corts adreçada a la Conselleria de Sanitat, en què reclama mesures perquè fets com els que es van produir dimarts passat en què una pacient va ser atesa en un bany, “no es tornen a produir” i que, a més, l’empresa que està gestionant aquest hospital “done explicacions per aquests fets”.

Ortega: “La sanitat valenciana ha de garantir un tracte digne”

Segons la diputada i alcaldessa de Carlet M. Josep Ortega, “és inaudit que en un Hospital s’atenguen pacients en un bany. La sanitat valenciana ha de garantir un tracte digne a la seua ciutadania, i fets com aquests ens allunyen d’eixe objectiu”.

En eixe sentit la diputada ha remarcat que “he demanat també a la Conselleria que ens informe sobre quan nomenarà la persona que ha d’exercir les funcions de comissionat, perquè es tinga un control i seguiment de tot el que passa en l’Hospital de la Ribera”.

A més, en començar el període parlamentari Ortega ha anunciat que sol·licitarà una reunió d’urgència amb la Conselleria de Sanitat per abordar la situació dels serveis sanitaris a la comarca de la Ribera.

Comparteix

Icona de pantalla completa