Diari La Veu del País Valencià
Rafael Aznar serà cessat com a president del Port de València
Europa Press / València

Es dóna la circumstància que ahir mateix Rafael Aznar -que va comparèixer en una roda de premsa després del consell d’administració del port- va comentar, sobre el seu possible relleu al capdavant de l’entitat portuària, que no hi havia “res nou sota el sol”.

Aznar -del relleu del qual va començar a parlar-se en ser imputat per presumptes irregularitats en la gestió- va afegir que en les diferents ocasions en què havia coincidit amb el president de la Generalitat, Ximo Puig, aquest “no li havia dit res” sobre aquest extrem.

D’aquesta manera, Rafael Aznar deixarà la presidència del Port de València, que exercia des de l’any 2004. Al novembre de 2014 el jutjat d’Instrucció número 14 de València el va imputar, junt amb dos directius de la institució i un treballador de l’organisme -tècnic del departament economicofinancer-, per presumptes irregularitats en la gestió de l’autoritat portuària.

Per la seua banda, Aurelio Martínez és economista i té una extensa trajectòria política, ja que va ser conseller d’Economia en el govern autonòmic del socialista Joan Lerma.

També ha ocupat responsabilitats d’àmbit estatal, com la presidència de l’Institut de Crèdit Oficial (ICO) en 2004 i en 2013 va ser nomenat president de la Fundació València Club de Futbol.

Comparteix

Icona de pantalla completa