Diari La Veu del País Valencià
Alfonso Rus, en la corda fluixa del PP

El Partit Popular està nerviós pel cas d’Alfonso Rus. La formació estaria cercant els enregistraments que demostrarien la suposada implicació del president de la Diputació de València en una trama de corrupció. Volen tenir-les per a escoltar-les amb ell, segons una informació de La Sexta.

Alberto Fabra ja va avisar que no li tremolarà el pols si és necessari expulsar-lo.

Rosa Pérez Garijo (EUPV): “La situació de Rus és insostenible”

La diputada provincial d’Esquerra Unida, Rosa Pérez Garijo, ha acusat al Partit Popular d’haver instal·lat, “segons sembla, un sistema cleptocràtic al si de la Diputació de València” i col·locar per tant aquesta institució “sota l’ombra de la sospita”. “La situació del president de la Diputació és absolutament insostenible”, ha assegurat Pérez Garijo qui va presentar la denúncia el passat 30 de juliol. La diputada provincial de la formació d’esquerres espera que “la investigació judicial arribe fins al fons de l’assumpte” i que “si han furtat que vagen a la presó”.

La diputada provincial d’EUPV ha demanat la dimissió immediata del president de la Diputació de València, Alfonso Rus, i ha recordat que probablement el dimarts ens donen accés a la documentació que esperem des de fa quasi un any i que fins ara se’ns havia negat”.

A més a més, Pérez Garijo ha assegurat que el Partit Popular sembla que “està podrit de corrupció” i ha advertit que “els costarà car de cara a les eleccions autonòmiques”.

Comparteix

Icona de pantalla completa