Diari La Veu del País Valencià
Fabra no imagina ‘ni en els pitjors malsons’ un pentapartit que expulse el PP
EP / València

El president autonòmic, en declaracions a la Cadena Cope, ha reconegut que el PP s’ha pogut equivocar a l’hora de prendre decisions però està convençut que han “corregit” allò que generava desconfiança en els ciutadans, especialment en matèria de corrupció.

Després de destacar que cap dels 11 imputats que hi havia en el Grup Parlamentari del PP segueix ja a les Corts, ha incidit que les mesures que ell ha pres garanteixen que aqueixa situació no es torne a repetir.

“Hem de ser conscients del que resta credibilitat al que fem i el que genera expectatives de futur”, ha defensat, convençut que la gent vol “sentit comú”.

Per açò, després de tres anys en els quals s’ha “patit molt” i en els quals admet que el PP ha pogut cometre errors, creu que han de centrar-se “en allò important”, a resoldre els problemes dels ciutadans.

Fabra ha admès que el PP ha pogut cometre errors quan se li ha preguntat per assumptes com la llei de l’avortament, la relació amb les víctimes d’ETA i la lluita contra la corrupció: “M’agrada ser realista i estic segur que haurem fet coses mal i unes altres no tan bé, però l’important ha sigut no renunciar al que som, ajudar els espanyols a eixir de la crisi. Ens ha faltat comunicació i hem pogut cometre errors, però també encerts i encerts importants”, ha dit.

Comparteix

Icona de pantalla completa