Diari La Veu del País Valencià
Blanco: “És patètic veure el PP i els grans empresaris rient-li les gràcies a Montoro”

RedactaVeu / València.

El portaveu d’Esquerra Unida a les Corts Valencianes, Ignacio Blanco, ha assenyalat que la visita ahir del ministre d’Economia, Cristobal Montoro, “ha sigut per a res. Set mesos esperant-lo i no hi ha hagut cap compromís de canvi de model de finançament, cap inversió concreta per als propers pressupostos, perquè ja no parlem ni dels actuals. A més, l’empresariat l’única cosa que ha tret ha sigut una foto”, ha criticat.

Blanco ha qualificat de “patètic veure el PP i els grans empresaris valencians, fent-se la foto, rient-li les gràcies i aplaudint les paraules de Montoro, tot i que aquest és el principal responsable de la marginació financera i pressupostària que pateix la Generalitat Valenciana”. El síndic d’esquerres considera que el que calia “és reivindicar-li el canvi de model de finançament, les inversions que necessitem i que en aquestos moments se’ns estan negant per part del govern de Rajoy. Però la visita no ha servit per a res, cap compromís concret, simplement un acte de precampanya del PP”.

Per a Esquerra Unida “ens cal més reivindicació, un govern més fort, i també una societat civil que reivindique els seus drets, perquè el finançament i les inversions de l’Estat són en aquestos moments una necessitat, un dret de tots els valencians i valencianes”, conclou.

Comparteix

Icona de pantalla completa