Diari La Veu del País Valencià
Un home armat irromp en la seu de la televisió pública holandesa

RedactaVeu /EP / Hilversurn.

Un home armat va entrar aquest passat dijous a les oficines de la televisió pública holandesa NOS, a la localitat de Hilversum, i va demanat sortir en antena durant l’emissió de l’informatiu de la nit. El jove, que encara no ha estat identificat, va ser detingut per les forces de seguretat mentre les càmeres no deixaven de gravar els fets.

A les 20:00 hores, la cadena va mostrar un missatge en el qual explicava que, “per circumstàncies”, no podia emetre en aquell moment. Els fets van passat minuts abans de començar els informatius, segons explica la televisió a la seua pàgina web.

En el vídeo que ha publicat la dita televisió es pot veure un home ben vestit amb corbata i americana amb una pistola amb silenciador que va d’una banda a l’altra. Passats uns minuts, quatre policies el detenen. Segons la televisió, l’home va comunicar que era allà “en nom d’un col•lectiu de pirates informàtics i que tenia una carta amb explosiu”.

Les persones que hi havia als estudis de la televisió, a la localitat d’Hilversum, van ser evacuats per prevenció, segons les agències de notícies, i no hi ha constància de ferits.

>

Comparteix

Icona de pantalla completa