Diari La Veu del País Valencià
50 policies desnonen una mare amb tres fills a Paterna

GVA impulsa el desallotjament d’una família amb un menor discapacitat

Sergi Tarín / Paterna.

El barri de la Coma de Paterna ha viscut aquest matí un altre desnonament. Es tracta d’una família molt humil i que tal i com publicà La Veu el 18 de desembre ja intentaren desallotjar-la del pis.

Soledad Ceballos és mare fadrina de tres fills menors. El més gran, Fernando, de 12 anys, té una discapacitat psíquica del 44%. Tots quatre viuen des de juliol a un pis ocupat al barri de la Coma .

Per fer possible aquest desnonament, la Policia Nacional ha desplegat un gran dispositiu amb 50 policies, i encara que tot siga legal, segons els membres de la PHA de Paterna i València “és immoral, ja que quan han anat els efectius policials, Soledad no estava a casa”.

Quan la família se n’ha adonat ha acudit a l’habitatge per arreplegar els seus efectes personals, però “sols han pogut recollir algunes coses”.

Soledad Ceballos , molt nerviosa, ha escoltat com un policia li deia que “si ficava cap impediment em tancarien a presó i em llevarien la custòdia del meu fill”.

A hores d’ara membres de la PHA de València i Paterna, juntament amb la família de Soledad, s’han tancat a l’Ajuntament de Paterna, a l’espera que l’alcaldessa els done algun tipus de solució.

Comparteix

Icona de pantalla completa