Diari La Veu del País Valencià
Mònica Oltra anima la ciutadania a inscriure’s en les primàries de Compromís
RedactaVeu / València

Mònica Oltra ha destacat la gran importància d’aquest procés de primàries de Compromís en què “per primera vegada, una formació política amb representació parlamentària confeccionarà les seues candidatures electorals per a les autonòmiques i municipals en unes primàries obertes a la ciutadania”.

“Així, en sintonia amb l’horitzontalitat que caracteritza el projecte de Compromís, seran els veïns i veïnes del territori valencià majors de 16 anys els que determinen quins seran els candidats que aniran en les nostres llistes per a les eleccions del pròxim 24 de maig”.

La inscripció per a formar part del cens de votació de les primàries de Compromís es pot realitzar fins el 21 de gener a través de la pàgina web de la formació, compromis.net.

Un total de 433 candidats i candidates són els que la ciutadania podrà triar per a les llistes municipals i autonòmiques de Compromís ,en unes eleccions en què Mónica Oltra serà la candidata de la coalició a la Presidència de la Generalitat en ser la seua l’única candidatura en presentar-se i aconseguir els avals necessaris.

Comparteix

Icona de pantalla completa