Diari La Veu del País Valencià
L’Estat espanyol retira la foto del delinqüent Carlos Fabra del fitxer oficial

RedactaVeu / Castelló de la Plana

El diputat a Les Corts Valencianes, Víctor Tormo, ha reclamat que el convicte Carlos Fabra siga tractat “com qualsevol altre delinqüent” i que no gaudisca de cap tracte de favor en la seua estada en la presó.

Segons Tormo, la Secretària d’Estat d’Institucions Penitenciàries ha retirat la foto del delinqüent Carlos Fabra del fitxer oficial, “una decisió que ens pareix sorprenent i que critiquem, ja que introdueix un greuge comparatiu amb altres presos que no tenen aquesta possibilitat”, denuncia.

Tormo ha afirmat que estem davant d’una decisió “arbitrària” per part de l’Estat espanyol, que beneficia a Carlos Fabra. “És indignant comprovar que Carlos Fabra, només entrar en presó, ja ha obtingut, que sapiguem, el primer tracte de favor”, assegura el representant d’esquerres. “Fins a la presó, el delinqüent continua gaudint de privilegis i tenint el suport del Partit Popular”.

El parlamentari d’Esquerra Unida ha recordat que l’expresident de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra, és “un símbol, una icona, de la corrupció al País Valencià i la ciutadania es mereix, almenys, que es respecte la justícia i se li tracte com el delinqüent que és”.

Comparteix

Icona de pantalla completa