Diari La Veu del País Valencià
Marian Campello aconsegueix els avals i es presenta a Primàries

RedactaVeu / Alacant.

L’activista il·licitana Marian Campello ha aconseguit els avals necessaris per a participar en el procés de primàries a fi de triar la persona que encapçalarà la candidatura de Compromís a les Corts per Alacant. El procés s’ha iniciat hui a la mitjanit, i en qüestió d’hores Campello ha arreplegat la totalitat dels 54 avals necessaris, equivalents a un 5% de la militància de Compromís a la circumscripció.

Campello ha mostrat el seu agraïment “pel suport que tantes afiliades i tants afiliats de la Coalició m’han donat en forma d’avals”. Així mateix, la candidata il·licitana ha destacat que “he rebut avals procedents de totes i cadascuna de les comarques de la demarcació d’Alacant; això és un èxit perquè el meu objectiu és ser la veu a les Corts no sols d’Elx i del Vinalopó, sinó de tot el territori”.

D’altra banda, Marian Campello també s’ha referit a la igualtat d’oportunitats que suposen aquestes primàries. “El fet que una jove treballadora, sense ocupar cap càrrec orgànic ni institucional, puga presentar la seua candidatura i aconseguisca tots els avals en menys de 24 hores és un exemple real de la democràcia que propugna Compromís i del canvi profund que volem traslladar a les institucions valencianes des de baix”.

A més, Campello ha recordat que “les primàries de Compromís són obertes, perquè no volem fer un canvi artificial des de les elits, sinó un canvi autèntic des de baix, de la mà de la ciutadania. Per això, totes les ciutadanes i els ciutadans majors de 16 anys es poden inscriure per a votar en la web compromis.net/primaries fins al 21 de gener”. Pel que fa a les votacions, la ja candidata a cap de llista a les Corts ha recordat que “les persones inscrites podran votar per internet del 28 al 30 de gener i presencialment en la mesa electoral del seu municipi o comarca el 31 de gener”.

Comparteix

Icona de pantalla completa