Diari La Veu del País Valencià
Nomdedéu opta a encapçalar la llista municipal de Compromís a Castelló
RedactaVeu / Castelló de la Plana

Enric Nomdedéu ha declarat que “puc aportar il·lusió, tota, però això ho pot aportar qualsevol candidat o candidata. Igual que la capacitat de treball, la vocació de servei, l’habilitat de treballar en grup… El plus personal és l’experiència. Sense falses modèsties, conec bé la ciutat, i conec bé la vida municipal’.

El candidat a primàries ha apuntat que “m’acompanyarà en aquesta emocionant i compromesa tasca de la governació un equip de gent preparada i capaç, que també eixirà d’unes primàries obertes, on podrà participar qualsevol ciutadà o ciutadana que s’inscriga fins el 21 de gener a través de la web https://compromis.net/primares. La ciutat de Castelló necessita un canvi de polítiques, de rumb, i tinc el convenciment personal i fonamentat, que la gent de Compromís pot liderar i liderarà eixe canvi. I jo vull formar part d’eixe equip”.

Enric Nomdedéu ha explicat que “el meu equip de campanya per a les primàries estarà format per gent d’edats, procedències i adscripcions variades, diverses, com és el col·lectiu de Castelló. En formaran part Íngrid Lafita, Raü Forcadell, Juanma Segarra i Anna Marzà”.

Finalment, Nomdedéu ha encoratjat la ciutadania a “participar d’aquestes primàries obertes, per tal que entre tots i totes triem la millor llista per a Compromís i per a Castelló”.

Comparteix

Icona de pantalla completa