Diari La Veu del País Valencià
Carlos Fabra recull la notificació del seu ingrés en la presó
Europa Press / Castelló de la Plana / Madrid

L’exdirigent del PP no ha presentat el recurs de súplica a què tenia dret, segons han informat fonts del Tribunal Superior de Justícia del País Valencià (TSJ), i ha comunicat que no el presentarà, segons fonts coneixedores del cas, per la qual cosa s’entén que ingressarà a la presó en el termini de cinc dies a comptar des d’aquest dimecres.

Encara que no ha volgut fer declaracions als mitjans que es congregaven a les portes de la Ciutat de la Justícia, preguntat per si preferia ingressar en una presó de Madrid, Fabra ha indicat: “Jo no preferisc res. Jo preferisc estar en ma casa”.

El Govern espanyol posa Carlos Fabra com a exemple que no indultarà delictes fiscals ni de corrupció

El ministre de Justícia, Rafael Català, ha afirmat aquest dimecres que la denegació d’indultar l’expresident de la Diputació i del PP de Castelló, Carlos Fabra, demostra que el Govern no ‘perdona’ delictes fiscals, de corrupció ni violència contra les dones.

Així ha respost en la sessió de control al Govern al diputat de Compromís-Equo, Joan Baldoví, que ha posat en relleu com el Govern va tardar tres mesos a resoldre la petició d’indult de Fabra i els jutges van tardar deu anys en jutjar-lo. Ha contraposat aquesta situació amb els 15.000 euros que han hagut de pagar membres del seu partit per vendre loteria amb la cara de Fabra.

Comparteix

Icona de pantalla completa