Diari La Veu del País Valencià
Blanco: ‘Fabra haurà de pixar en la presó i no en la seu d’Esquerra Unida’
RedactaVeu / València

El candidat d’esquerra Unida a la Presidència de la Generalitat Valenciana, Ignacio Blanco, a propòsit de l’imminent ingrés de Carlos Fabra en la presó, ha manifestat: “El dia que entre Carlos Fabra en la presó serà un dia de festa per a la democràcia perquè és un cacic que a més s’ha vanat de ser-ho durant

molts anys”.

Blanco ha anat més lluny al recordar que Carlos Fabra “fins i tot va dir que vindria a pixar-se en la seu d’Esquerra Unida, al final ens alegrem que vaja a pixar a la presó, que és on li toca estar des de fa molt de temps. En aquest sentit, celebrarem la seua entrada en la presó”.

El síndic d’EUPV ha assegurat que Fabra ha cremat ja l’últim cartutx “perquè era Mariano Rajoy, qui el va qualificar en el seu moment de ciutadà exemplar i que, no obstant açò, no s’ha atrevit a concedir-li l’indult. Perquè haguera sigut un escàndol que la ciutadania ni haguera comprés ni molt menys perdonat. Així que Carlos Fabra entrarà en la presó sí o sí i esperem que també, molts altres plítics corruptes que han estat robant diners públics seguisquen el seu camí”.

Fabra, citat aquest dimecres a les 11 del matí

L’Audiència de Castelló ha donat a l’expresident de la Diputació de Castelló i expresident provincial del PP Carlos Fabra, un termini de cinc dies, a comptar des d’aquest dimecres, per a ingressar a la presó pel conegut com a ‘cas Naranjax’.

La secció primera de l’Audiència ha citat Fabra a les 11.00 hores d’aquest dimecres per a comunicar-li aquesta decisió, que s’ha adoptat després que el Govern acordara divendres passat en Consell de Ministres denegar la seua petició d’indult.

L’Audiència va condemnar Fabra, al novembre de 2013, a quatre anys de presó per quatre delictes contra la Hisenda Pública, a una multa de 693.074,33 euros i a indemnitzar Hisenda amb la mateixa quantitat pel total de la quantia defraudada durant els exercicis 1999, 2000, 2002 i 2003 més interessos legals.

La Veu del País Valencià

Comparteix

Icona de pantalla completa