Diari La Veu del País Valencià
Carlos Fabra anirà a la presó, el Govern estatal denega l’indult

RedactaVeu / Europa Press / València.

Així ho ha anunciat la vicepresidenta, Soraya Sáenz de Santamaría qui assegura que el Govern estatal ha concedit set indults i n’ha denegat 2.000, entre els quals es troba el de l’expresident del PP de Castelló i expresident de la Diputació, Carlos Fabra .

Ara haurà d’ingressar a la presó per a complir els quatre anys de presó per diversos delictes fiscals. Fabra no va ser condemnat ni per suborn ni per tràfic d’influències.

Carlos Fabra va presentar a la fi d’agost davant el Ministeri de Justícia la petició d’indult després de la confirmació pel Tribunal Suprem (TS) de la sentència que el va condemnar a quatre anys de presó .

La secció primera de l’Audiència de Castelló va acordar el passat mes de setembre la suspensió de l’execució de la pena de presó mentre es tramitava la petició d’indult. Una vegada denegada, el dirigent polític haurà d’ingressar a la presó.

Fabra: ‘No m’ha sorprès absolutament res”

Carlos Fabra, ha assegurat aquest divendres que la decisió del Govern de denegar la seua petició d’indult era “alguna cosa” que s’esperava, i per tant no l’ha sorprès “absolutament res”. No obstant açò, ha recordat que es troba a l’espera de la decisió que adopte el Tribunal Constitucional respecte al recurs de la sentència que va interposar al mes de setembre.

“Si el tribunal decideix que he d’ingressar a la presó en els pròxims dies, doncs ingressaré”, ha dit.

Comparteix

Icona de pantalla completa