López va ser absolt del crim de la vídua de l'expresident de la CAM perquè ningú el va veure i no hi ha proves que disparara

El jurat va considerar innocent el gendre de María del Carmen Martínez després de dos dies de deliberacions
18 novembre 2019 13:07h

VALÈNCIA (EFE). El jurat popular va declarar "no culpable" a Miguel López del crim a tirs de la seua sogra, María del Carmen Martínez, vídua de l'expresident de Caja Mediterráneo (CAM) Vicente Sala, perquè ningú el va veure i per falta de proves que fora la persona que efectuara els trets.

L'Audiència d'Alacant ha dictat hui sentència absolutòria per a López, l'únic acusat en el judici abans de ser absolt d'un suposat delicte d'assassinat i d'un altre de tinença il·lícita d'armes, pel qual se li demanaven 24 anys de presó.

La sentència dictada per la presidenta del tribunal, la magistrada Francisca Bru, detalla que reflecteix que les sis dones i tres homes del jurat van emetre el veredicte de "no culpable" amb 6 vots a favor i 3 en contra perquè "ningú va atestar en l'acte de la vista oral" haver vist a López "acompanyar la seua sogra al safareig" ni els "posteriors fets produïts".

next