Bonig demana el vot per al PPCV com a garant de la "llibertat" dels valencians

La candidata popular promet acabar amb les llistes d'espera en sanitat, recuperar la llibertat educativa i abaixar imposts
12 abril 2019 00:00h

VALÈNCIA. La candidata del PPCV a la Generalitat, Isabel Bonig, ha assegurat aquest dijous a la nit en l'acte d'inici de la campanya electoral que el seu partit vol governar "pels valencians i per la seua llibertat".

El PPCV ha iniciat la campanya electoral de les eleccions autonòmiques i estatals amb una festa míting a la qual han acudit desenes de militants i simpatitzants convocats a la plaça d'Amèrica de València.

Durant el seu discurs, Bonig s'ha adreçat als assistents, als quals ha assegurat que "hi ha uns que ens diuen que són imparables –en referència a Compromís–, imparables cap a la irrellevància política", ha augurat la candidata popular. "I uns altres ens prometen que volen continuar sumant –en referència a l'eslògan del PSPV–, sumant més llistes d'espera, més col·locats, més 'xiringuitos', més imposts i més retallades de llibertats", ha afegit Bonig.

"Enfront d'ells està la correcta política. La del Partit Popular. La política dels qui vam governar per a tots, per als que ens voten i per als que mai ens votaran. La política dels que diem la veritat, de les solucions; no la de l'enginyeria social. La política de la gestió, i no la de l'espectacle", ha proclamat Bonig.

La presidenta popular s'ha compromés amb els valencians "a governar correctament per a tots". Bonig ha reiterat algunes de les propostes que durant els darrers dies ha anat avançant i ha promés que, si el seu partit governa, "abaixarà els imposts", recuperarà la "llibertat" en l'ensenyament –que en la seua opinió ha arrabassat el Botànic a les famílies– i "acabarà amb les llistes d'espera".

Bonig s'ha compromés a formar un govern que "recupere la Comunitat Valenciana per als valencians" si el 28 d'abril compta amb la confiança de la majoria de la ciutadania; un govern que permeta "recuperar l'orgull de pertinença a la millor terra d'Espanya".

next