Facua denuncia els organitzadors de Paelles Universitàries per vendre entrades sense tindre autorització

L'organització de consumidors recorda el dret dels joves a reclamar la devolució íntegra del preu
12 abril 2019 17:10h
L'associació espera que l'administració autonòmica vetlle pels drets dels usuaris. / EUROPA PRESS

VALÈNCIA. Facua CV ha denunciat l'empresa JMF Personal Assets SL, l'organitzadora de l'esdeveniment Paelles Universitàries 2019, per vendre entrades per a l'esdeveniment sense tindre la llicència necessària per a realitzar-lo. La denúncia ha sigut presentada davant la Direcció General de Comerç i Consum de la Generalitat.

Les portes de l'espectacle s'han obert finalment a les 10.00 hores, malgrat que l'empresa no comptava amb l'autorització del consistori, que la va denegar aquest dijous. Al recinte han pogut accedir els assistents i els artistes que estaven en cartell, que han assajat i actuat.

Segons ha donat conéixer l'Ajuntament de València, la no autorització a l'esdeveniment s'ha produït a causa de la proximitat a unes vies de tren, la qual cosa podria posar en perill els assistents; del fet d'estar en zona d'horta protegida, i de no tindre un informe sobre la contaminació acústica. L'organitzadora de l'espectacle ha anunciat que pensa recórrer contra aquesta decisió.

Així, Facua CV ha destacat que la Llei 14/2010 d'Espectacles Públics, Activitats Recreatives i Establiments Públics de la Generalitat recull com a competència de les administracions públiques la vigilància en el compliment de la legislació reguladora d'espectacles públics.

L'associació, per tant, espera que l'administració autonòmica vetlle pels drets dels usuaris i duga a terme les actuacions pertinents tant en aquest cas com en altres que puguen ocórrer en el futur.

Reclamar la devolució de les entrades

Facua CV ha recordat a tots els usuaris que ja hagueren adquirit les entrades que reclamen als organitzadors la devolució íntegra del preu i que incloguen, si n'hi haguera, la comissió abonada a les plataformes de venda i una indemnització pels danys que els haguera pogut ocasionar no acudir a l'esdeveniment.

next