Diari La Veu del País Valencià
Castelló en Bici inicia els ‘Bateig de Bici’

Castelló en Bici inicia els ‘Bateig de Bici’ per cobrir les necessitats d’aprendre a anar i circular en Bicicleta.

Castelló en Bici, entitat què pretén promoure l’ús segur, habitual i sostenible de la bicicleta com a eina de mobilitat. Vol dur a terme l’activitat gratuïta a la qual han anomenat “Bateig de Bici” i que consisteix a implementar programes d’ensenyament i aprenentatge per a ensenyar a anar en bicicleta , a partir del 9 i 10 d’abril i amb una programació mensual al Passadís de les arts del Parc de Ribalta. Havent detectat la necessitat de moltes persones en aquest cas, adultes que per diversos factors en la seua infantesa no van aprendre a anar en bicicleta i per tant tenen sense cobrir aquesta mancança.

Castelló en Bici l’associació ciutadana en defensa de l’ús de la bicicleta. Vol dur a terme una activitat gratuïta a la qual han anomenat “Bateig de Bici” i que consisteix a implementar programes d’ensenyament i aprenentatge per a ensenyar a anar en bicicleta, en aquest cas fer servir una adaptació per a l’estat espanyol del sistema “Bikeability” implementat pel “Department of transport” al Regne Unit homònim de la DGT en aquest país.

Des de Castelló en Bici han detectat la necessitat de moltes persones en aquest cas, adultes que per diversos factors en la seua infantesa no van aprendre a anar en bicicleta i per tant s’han vist en l’obligació de portar endavant aquesta activitat per a poder cobrir aquesta mancança, ja que des de cap estament públic fins ara s’ha estat oferint aquests tipus cursos.

Les persones interessades en participar en aquests cursos, han d’inscriure’s en aquest formulari https://castelloenbici.typeform.com/to/IOOwsV o fer‐ho directament a les oficines del patronat d’esports al Carrer Columbretes 22 en horari d’oficina amb un formulari físic per així facilitar la planificació.

La programació dels cursos començarà aquest dissabte 9 de març i és durà a terme al Passadís de les arts del parc de Ribalta just al costat del templet de la música des de les 10.30 fins a les 12.30h la resta de dates programades seran les següents Abril: Dissabte 8. Diumenge 9.Maig: Dissabte 13. Diumenge 14.Juny: Dissabte 10. Diumenge 11.Juliol: Dissabte 8. Diumenge 9. però poden estar sotmeses a variacions per necessitats de planificació dels cursos.

Comparteix

Icona de pantalla completa