Diari La Veu del País Valencià
Ferran Torrent presenta “Un dinar un dia qualsevol”. Espai Mariola Nos
El Ferran Torrent més combatiu, més indignat i amb més ganes de guerra, en una novel·la de ritme trepidant que retrata les misèries d’una ciutat i un país corruptes i reivindica la figura del periodista de carrer.
Des que el van acomiadar, després de trenta anys a la redacció, en Marc es dedica a buscar-se la vida ficant el nas en afers tèrbols i possibles escàndols per poder-los vendre –a tant la peça– al mateix diari on treballava. I de brutícia per investigar, a València n’hi ha per parar un tren: especulació urbanística amb el nou estadi, tripijocs en l’adjudicació de depuradores, el cadàver d’un adolescent trobat en un abocador i misteriosament silenciat per la premsa… Una mica per instint periodístic, una mica per demostrar que no està acabat i una mica per fer créixer el compte corrent, en Marc començarà a seguir pistes, a parlar amb els seus contactes i a fer trucades incòmodes, cada cop més a prop dels cercles de poder… per acabar ficat de merda fins al coll, que és el destí inevitable d’aquells periodistes que van per lliure.
DADES DEL LLIBRE
Nº de pàgines: 304 pàgs.
Enquadernació: Tapa dura
Editorial: COLUMNA EDICIONS S.A.
Llengua: CATALÀ
ISBN: 9788466419383
El Vídeo de Ferran torrent:
>
El racó literari de Mariola Nos a Ser Maestrat.
Ferrant torrent
Sedaví, 1951
Ferran Torrent (Sedaví, 1951), escriptor i periodista valencià, és un dels autors més importants de literatura de gènere en la nostra llengua. Entre les seves novel·les més celebrades destaquen Gràcies per la propina (1994), Societat limitada (2002), Bulevard dels Francesos (2010) i Ombres en la nit (2011). A més, col·labora cada dissabte i diumenge al programa de ràdio La primera pedra de RAC 1 des de fa uns quants anys. Caminaràs entre elefants és el seu tercer títol de no-ficció, després de Living l’Havana i Tocant València.ww.ferrantorrent.com

Comparteix

Icona de pantalla completa