Diari La Veu del País Valencià
‘Salvem el Parc de Sant Pere’ – Manifestació el pròxim 7 de Març
Estimats socis/es

Tal i com es plantejà a la darrera assemblea s’ha sol·licitat “Manifestació” per el proper dissabte 7 de Març a les 12 hores. Eixida des de la porta del Parc (carrer Sant Pere) i acabament a l’inici del Passeig.

Com segurament sabreu les declaracions de l’alcalde d’ahir http://www.radiogandia.net/noticias-cadena-ser/15413-.html reafirmen que continua amb la seua intenció de dur a terme les obres del Parc per damunt de tots i totes.Vos estalviem el menyspreu i insults que ens dirigeix,ara al menys, parla de que ja som uns 20 o 30….Vos adjuntem cartell per difondre per tota la ciutat.

Es més important que mai el que fem d’aquest un acte multitudinari que no puga ser ningunetjat amb els seus mitjans de comunicació .Aquesta es una tasca que depèn de tots nosaltres i de la mobilització de gent que aconseguim que participe.

Prepareu la samarreta verda si en teniu,els nostres pins,xiulets o qualsevol forma festiva de fer-vos sentir,agafeu les pamcartes dels balcons o feu-ne de noves…o simplement agafem els nostres fills i ensenyem-los la festa de la democracia i la participació pacifica…Salvem el nostre Parc

Comparteix

Icona de pantalla completa