Diari La Veu del País Valencià
Àlvar Carpi presenta ‘Carrer Passeig’ al Teatre Micalet
El pròxim dissabte 21 de febrer Àlvar Carpi presentarà el seu primer CD en solitari “Carrer Passeig”, l’acte tindrà lloc al Teatre Micalet a les 22:30h.

Tal volta, per al public general el nom d’Àlvar Carpi esdevé una novetat, però porta col.laborant com a guitarrista a multitud de projectes des de l’època dels 80, formant part de grups com Oscar Briz, Miquel Gil, Soul Atac, Aljub, Rafa Xambó o Dani Miquel entre d’altres..

El disc Carrer Passeig es una ventada d’aire fresc dins del panorama musical Valencià, un disc diferent, original.. On la versatilitat i el caràcter multi-disciplinar de Àlvar dona cabuda a estils tan variats com el Reggae, blues, Folk, Rock, Jazz o ritmes cubans entre d’altres.

De vegades ric, intens en músiques i ritmes… altres amb la mai fàcil tasca de donar amb la melodia simple i directa que transmet.

Àlvar estarà acompanyat per la seua banda habitual i també per alguns dels artistes que han col.laborat al “Carrer Passeig”, entre ells Miquel Gil, Eduard Navarro, Cristina Blasco i Josep Pérez (Batusi).

>
Saluts!

Més info:
aartnow.es/promo/capri.html

Comparteix

Icona de pantalla completa