Diari La Veu del País Valencià
Resultats eleccions sindicals ensenyament
STEPV FREGA LA MAJORIA ABSOLUTA AL CAMP DE MORVEDRE A LES ELECCIONS SINDICALS DE L’ENSENYAMENT

STEPV-Iv obté pràcticament el 50% dels vots emesos al Camp de Morvedre en les eleccions sindicals a l’ensenyament del passat dijous, 4 de desembre, i incrementa el percentatge de vots rebuts, fregant la majoria absoluta.

a pesar dels entrebancs de la Conselleria d’Educació, amb el suport d’alguns sindicats, perquè el professorat exercirà el seu dret de vot en les eleccions sindicals a l’ensenyament, les celebrades el passat dijous, 4 de desembre, han tornat a atorgar la majoria absoluta al STEPV-Iv a tot el territori valencià. També al Camp de Morvedre STEPV ha guanyat, per majoria absoluta, les eleccions sindicals i ha incrementat en tres punts percentuals el suport del professorat.

Segons ha declarat Imma Coret, permanent sindical de STEPV al Camp de Morvedre, “aquests resultats avalen el treball que hem realitzat des del nucli sindical a la comarca i la línia d’actuació que el sindicat ha dut aquests darrers quatre anys, amb un suport indiscutible que ens ha donat la majoria absoluta. Això ha de fer reflexionar la resta de sindicats, que han perdut molt de suport del professorat i molts delegats, i la Conselleria d’Educació”.

“En aquest sentit —ha manifestat la delegada sindical—, caldrà revisar les polítiques de pactes i acords que han subscrit la resta de sindicats amb la conselleria, especialment l’acord de professorat interí, que ocasionarà una nova onada de rebaremacions en les pròximes oposicions del 2015”.

Per a Imma Coret, “STEPV exercirà amb responsabilitat la gestió d’aquesta majoria absoluta en les meses de negociació per tal de restablir els drets i les condicions laborals del professorat, retallades aquests darrers anys.”

Pròximament es reuniran els òrgans sindicals per analitzar els resultats i es convocarà el professorat per a continuar el treball des de la base per a marcar les polítiques, les estratègies i les línies de treball dels pròxims quatre anys.

RESULTATS ELECCIONS SINDICALS ENSENYAMENT 2010 – CAMP DE MORVEDRE

(Font: STEPV)

STEPV CCOO CSIF ANPE FETE-UGT USO Vots assignats
353 246 66 40 38 7 750
RESULTATS ELECCIONS SINDICALS ENSENYAMENT 2014 – CAMP DE MORVEDRE

(Font: STEPV)

Comparteix

Icona de pantalla completa