Diari La Veu del País Valencià
Llíria rendeix homenatge a les persones majors
Llíria rendeix homenatge a les persones majors del municipi

Tallers, conferències, cinefòrums, música i una visita cultural conformen el programa d’activitats que es realitzarà del 26 de maig al 6 de juny

La Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Llíria ha organitzat una nova edició de la Setmana Cultural de les Persones Majors que se celebrarà del 26 de maig al 6 de juny.

Cinefòrums, activitats esportives, conferències i tallers de tapes, de lectura o de manualitats s’unixen a activitats culturals com el concert de la Banda de Jubilats UDP Camp de Túria i Serrans, una vetlada de teatre i una visita cultural a Alcoi.

Com cada any, Llíria no oblida les parelles que complixen les seues bodes d’or i farà un homenatge als matrimonis que les celebren enguany el divendres que ve 30 de maig a la Llar Municipal de Jubilats i Pensionistes.

Les jornades, que compten amb la participació de les associacions de jubilats de la localitat, viuran un moment molt emotiu el dilluns que ve, dia 26, a les 18.00 hores, moment en què alcalde de Llíria Manuel Izquierdo inaugurarà la setmana cultural i tindrà lloc la presentació del mural “Sentiments entre generacions”, que han elaborat conjuntament escolars del municipi amb els membres del Taller d’Alzheimer i el Taller de la Memòria.

La regidora de Benestar Social Susi Esteve ha ressaltat que el programa de la Setmana Cultural de les Persones Majors “compta amb un ampli ventall d’activitats lúdiques, esportives i culturals, donant resposta així a les inquietuds del col·lectiu de persones majors del municipi”.

AJUNTAMENT DE LLÍRIA

Comparteix

Icona de pantalla completa