Diari La Veu del País Valencià
L’Ajuntament edita un recull de joves poetes alcoians
El volum es regalarà durant la campanya de Nadal amb la compra de llibres en valencià o discs del segell local Música de Telers

Aquest matí s’ha presentat en roda de premsa el primer volum del recull ‘Nova poesia alcoiana. Poemes entre telers’, una iniciativa de la Regidoria de Política Lingüística de l’Ajuntament d’Alcoi, en col·laboració amb l’associació Música de Telers i la Universitat d’Alacant, que consisteix a l’edició de dos llibres amb poemes d’alguns dels més destacats joves poetes alcoians. El primer d’aquests llibres ja està editat i serà distribuït entre 12 llibreries de la ciutat per a la campanya de Nadal, per a que siga regalat conjuntament amb la compra de qualsevol llibre en valencià o de temàtica alcoiana. A més, el segell musical Música de Telers també regalarà un poemari amb la compra d’algun dels seus discs.

El regidor de Política Lingüística Jordi Tormo, acompanyat de diversos autors d’aquest primer volum, ha presentat la iniciativa anunciant que el proper mes d’abril veurà la llum l’edició del segon volum del recull. En aquesta primera part del projecte han participat els poetes alcoians Mercè Climent, Miquel Cruz, Mauro Colomina, David Peidro i Pau Miquel Soler. Al segon volum es publicaran obres d’Hugo Mas, Yaiza Ferrer, Alfons Olmo, Rebeca Santjoan i Carles Llinares.

El llibre compta a la seua portada amb una il·lustració del jove artista també alcoià Pau Valls, mentre que la maquetació ha estat a càrrec del també alcoià Andreu Valls.

Segons el regidor Jordi Tormo, “creiem que és una bona manera de difondre el que fan els joves creadors alcoians, recolzant a joves poetes que actualment poden trobar moltes dificultats per publicar els seus versos degut als problemes que viu el món editorial. No només això, sinó que a més recolzem la venda de llibres en la nostra llengua durant la campanya de Nadal”.

Comparteix

Icona de pantalla completa