Diari La Veu del País Valencià
Bases del XXXIV Concurs de Cartells
Festes de Moros i Cristians Oliva 2014

Lema en valencià: «Festes de Moros i Cristians. Oliva 2014 – Del 17 al 20 de Juliol, declarades d’Interès Turístic Autonòmic»

Format i tècnica:
El format del cartell adoptarà les mesures de 42 x 30 cm. DIN-A3 (alt i ample respectivament), sense marge, muntat sobre suport rígid adequat per a l’exposició, sense vidre protector ni marc.

S’ha de deixar espai lliure perquè s’hi puguen inserir els logotips oficials. Les obres hauran de ser originals i inèdites. Els originals seran de concepció i estètica lliures, sempre que siga possible la seua reproducció, excloent-ne tintes daurades i argentades, així com els colors fluorescents.

Els autors que opten a presentar les obres en suport informàtic, han d’adjuntarne una reproducció a color del format dalt esmentat. Hi han d’incloure, així mateix, suport magnètic amb tots els fitxers necessaris per a la reproducció.

El guanyador es compromet a autoritzar a fer les adaptacions necessàries per als diferents suports de comunicació.

El jurat considerarà molt positivament el fet que els cartells presentats reflexen temàtiques relacionades amb els actes de la festa de moros i cristians d’Oliva. La Federació farà servir el cartell guanyador per a promocionar la Festa de Moros i Cristians d’Oliva sobre qualsevol format.

La Federació podrà realitzar modificacions sintàctiques i morfològiques de les llegendes i textos del cartell.

Altres:
Les obres guanyadores passaran a ser propietat de la Federació a tots els efectes.

La darrera data de lliurament serà 24 gener de 2014, fins les 14:00 hores.

Les obres hauran de ser trameses al Departament de Cultura de l’Ajuntament d’Oliva (Plaça de l’Ajuntament, 1- 46780 Oliva), a l’atenció de la FMCO.

Darrere de cada obra constarà un lema. Aquest lema figurarà a l’exterior d’un sobre tancat i caldrà posar-hi dins el nom, cognoms, adreça i telèfon de l’autor. Les obres no s’hauran de signar.

Els sobres seran oberts una vegada fallat el Concurs.

El jurat podrà declarar desert el premi, si al seu parer les obres no tingueren la qualitat necessària.

La decisió del Jurat serà inapel·lable, i estarà integrat per personal del món del disseny, de l’art i de la Federació, aquest decidirà els premis en el període d’exposició dels cartells. Les obres s’exposaran al públic des del 25 gener al 8 de febrer al Museu Etnològic, si fóra a un altre lloc que es publicaria.

Els treballs no premiats podran retirar-se a partir del dia 15 de febrer fins el 28 de febrer. Les obres no recollides dins d’aquest termini, passaran a disposició de la Federació.

El lliurament de premis serà el diumenge dia 9 de febrer de 2014, a les 13.30 hores, al CONCURS DE PUTXEROS que tindrà lloc a la Plaça Joan Bta. Escrivà, (Plaça del Mercat).

La Federació no es responsabilitzarà dels mals que pogueren produir-se a les obres presentades.

La no assistència al lliurament dels premis dels autors o si s’escau, de persones amb poder donat per ells, mitjançant escrit degudament acreditat, significarà la seua renúncia.

La participació en aquest concurs implica l’acceptació total d’aquestes bases.

Premis:
GUANYADOR …………………………………… 1.000 Euros
PRIMER CLASSIFICAT LOCAL ……….. ……… 300 Euros

Teatre Olímpia d’Oliva. Serveis Culturals i Festes/Ajuntament d’Oliva

Comparteix

Icona de pantalla completa