Els regidors del PP de Vilafranca abandonen el partit perquè no els "agrada" la política de Pablo Casado

Els edils Vicente Marín i Alfonso Prades acusen la direcció provincial del PPCV de no escoltar les seues demandes: "És com si parlares amb la paret"
12 febrer 2019 10:37h
Els regidors del PPCV de Vilafranca han deixat l'acta de regidors perquè no se senten còmodes amb la política del partit. / AJUNTAMENT DE VILAFRANCA 

CASTELLÓ DE LA PLANA. Els fins ara regidors del Partit Popular a l'Ajuntament de Vilafranca (els Ports), Vicente Marín i Alfonso Prades, han dimitit dels seus càrrecs en el ple del consistori celebrat aquest dilluns perquè "no els agrada" la política del PP aplicada en l'àmbit estatal i provincial.

Segons ha informat el consistori en un comunicat, els edils han fet aquest anunci durant el torn de precs i preguntes del plenari, quan Marín ha anunciat que abandonen el partit: "Hem lluitat a Castelló per coses i és com si parlares amb la paret", ha assenyalat. L'exdil Alfonso Prades ha assenyalat que per part del partit hi ha hagut "manca de serietat".

Tots dos regidors han deixat l'acta, per la qual cosa dues noves persones entraran a representar el PP al consistori d'aquesta localitat dels Ports. En la candidatura del 2015, les persones que anaven com a número 3 i 4 eren Gema Fabregat i Soledad Andrés.

L'alcalde de Vilafranca, el socialista Óscar Tena, els ha agraït el treball desenvolupat en la legislatura i la cordialitat que s'ha mantingut en els plens i en el dia a dia del municipi i els ha desitjat el millor en la faceta personal i professional.

next