El matí À Punt aconsegueix amb un 3,5% de 'share' la tercera millor dada de la temporada 

El programa presentat per Clara Castelló va arribar a enganxar davant de la pantalla 59.000 espectadors
12 febrer 2019 11:15h
El programa presentat per Clara Castelló va ser dels programes més vistos d'À Punt aquest dilluns 11 de febrer.

El magazín El matí À Punt va registrar aquest dilluns, 11 de febrer, la tercera millor dada d'audiència de tota la temporada. El programa presentat i dirigit per Clara Castelló va obtindre un 3,5% de share, de manera que va ser vist en algun moment per 59.000 espectadors, segons les dades fetes públiques per la consultora Barlovento.

La dada de quota de pantalla aconseguida aquest dilluns pel programa El matí À Punt és la tercera millor des que s'emet el programa. Els millors registres, com també va passar amb el magazín de la vesprada À Punt directe i amb els informatius, els va aconseguir durant l'episodi de gota freda d'octubre de 2018. També va aconseguir una bona dada amb la retransmissió del Sorteig de la Loteria de Nadal, un programa que va aconseguir un 3% d'audiència

Bona dada de Cartes en joc

Una altra dada confirma la bona acollida que l'audiència està donant al programa de cuina Cartes en joc. Segons les dades de Dos 30TV, el programa presentat pel xef Jordi Garrido va ser l'espai d'entreteniment més vist del dia, amb un 3,5% de quota de pantalla i 74.000 espectadors.

Les bones dades d'El matí À Punt i de Cartes en joc van ajudar a millorar la dada del total del dia per a À Punt, que aquest dilluns va aconseguir un 2,1% de quota de pantalla.

next