Aquestes són les llistes electorals que es presenten en cada municipi

Els butlletins oficials d'Alacant, València i Castelló han publicat totes les candidatures que es presenten a les eleccions municipals
24 abril 2019 19:57h
El diumenge 26 de maig els ciutadans estan citats a les urnes per a elegir els governs municipals. / EFE

VALÈNCIA. El diumenge 26 de maig els ciutadans estan citats a les urnes per a elegir els governs municipals. Aquest dilluns va acabar el termini per a inscriure les diferents candidatures que optaran a governar als ajuntaments els propers quatre anys. 

Aquest dimecres, el Butlletí Oficial de la Província (BOP) de les demarcacions d'Alacant, València i Castelló ha fet públiques el total de les llistes de les candidatures que aspiren a governar 542 municipis valencians.

En la demarcació d'Alacant hi ha huit juntes electorals repartides entre Alcoi, Alacant, Dénia, Elx, Elda, Oriola, la Vila Joiosa i Villena, dins de les quals es troben inclosos tots els municipis. En el BOP es poden consultar cadascuna de les llistes electorals i els respectius candidats.

En el cas de la demarcació de València, també s'han publicat aquest dimecres les llistes. Els municipis estan repartits en huit juntes electorals: les de Xàtiva, Alzira, Ontinyent, Llíria, Sagunt, Requena, València i Sueca.

Les llistes de la demarcació de Castelló també s'han fet públiques aquest dimecres. En aquest cas, estan repartides en tres juntes electorals: les de Sogorb, Castelló i Vinaròs.

next