601631... Bonig dona el seu telèfon per a respondre "personalment" les inquietuds dels valencians

La líder del PPCV habilita una línia per a atendre dues vegades a la setmana les telefonades i missatges de la ciutadania
26 febrer 2019 12:10h
La líder del PPCV, Isabel Bonig, atendrà dues vegades per setmana els ciutadans que vulguen telefonar-li. / PPCV

VALÈNCIA. La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV), Isabel Bonig, ha presentat aquest dimarts una iniciativa que el partit ha assenyalat com a "pionera en la política espanyola". La candidata popular a la Presidència de la Generalitat ha fet públic un número de telèfon mòbil des del qual atendrà, en primera persona, les inquietuds, propostes, suggeriments o dubtes que vulguen realitzar-li els valencians.

Sota el lema 'Et done el meu telèfon', la presentació de la proposta ha comptat amb la intervenció especial del president del Partit Popular, Pablo Casado, qui ha realitzat la primera telefonada al mòbil que Bonig ha habilitat per a rebre missatges de la ciutadania.

Segons ha explicat el partit, cada dimecres i divendres de 9.00 a 10.30 hores la presidenta Isabel Bonig respondrà personalment els valencians que telefonen al número 601 631 074 amb la intenció de transmetre-li suggeriments, consultes, opinions o inquietuds. La líder del PPCV ha explicat que la intenció és poder donar-los una resposta que, més tard, es podrien transformar en iniciatives polítiques concretes o, fins i tot, en mesures de futur que seran incorporades en el programa electoral dels populars.

La iniciativa té com a objectiu recollir l'opinió dels valencians que participen en aquesta acció per a, al seu torn, complementar el programa electoral per a les eleccions del pròxim 26 de maig, segons explica el partit. "Es tracta d'obrir-nos a tota la societat, sense censures prèvies, per a rebre tota la informació possible amb la intenció de prendre el pols als ciutadans i resoldre les seues inquietuds d'una forma efectiva i directa", ha assenyalat Isabel Bonig en roda de premsa.

Bonig ha explicat que els participants podran preguntar de forma absolutament lliure sobre qualsevol tema d'interés relacionat amb la política valenciana, inclosos els plantejaments del PPCV de cara a les eleccions del 26 de maig: "Faré una cosa tan senzilla com parlar amb la gent", ha assenyalat. Les telefonades seran gravades i podran ser publicades en la web d'aquesta iniciativa que el partit ha habilitat.

next