Arrimadas es presenta davant de la casa de Puigdemont a Waterloo per a desplegar una pancarta

L'exmandatari obri la porta de la seua residència com a mostra de voluntat de diàleg però la líder de Ciutadans declina la invitació
24 febrer 2019 13:42h
Inés Arrimadas declina parlar amb Puigdemont a sa casa. / NATÀLIA SEGURA-ACN

WATERLOO. La líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, ha assegurat davant la casa de Puigdemont a Waterloo que és "mentida" que siga "la seu d'una república independent" i ha reivindicat el seu dret a visitar el municipi. "No hi ha cap racó d'Europa on el separatisme ens pugui dir que no podem venir", ha manifestat Arrimadas, qui s'ha negat a entrar a la casa de l'expresident, que ha deixat la porta oberta perquè puga entrar-hi.

"No parlem amb fugats de la justícia", ha dit Arrimadas als mitjans de comunicació. La líder de Ciutadans estava acompanyada de diputats que han desplegat davant de la residència de l'exmandatari català una pancarta amb el missatge 'La República no existe, Puigdemont!'. 

Segons ha pogut saber l'ACN, l'expresident de la Generalitat de Catalunya ha decidit deixar oberta la porta de la seua residència com a gest per dialogar amb ella. Tanmateix, Arrimadas ho ha declinat i ha assegurat que amb qui ha de parlar l'expresident és "amb els jutges".

next