Per Tecnonews / AMIC

Amb gairebé 7 milions i mig d’habitants del planeta que volen tots viure com ho fan els occidentals, tenim un gran problema d’energia. Al davant d’això es fa inevitable pensar que o bé reduïm la forma que tenim de consumir els recursos naturals o en breu tindrem problemes molt greus.

Existeixen diferents teories sobre la manera en què s’ha de produir aquest descens del consum energètic. Per a alguns cal dependre més de les energies renovables com demostra la següent notícia.

A Sandpoint, a l’estat d’Idaho s’han instal·lat el que podria ser una revolució per a totes les ciutats del món. Es tracta de la primera vorera formada per plaques solars totalment transitables tant per vianants, bicicletes i cotxes, que a més no es veu afectades per les inclemències del temps. Compta a més amb un sistema de calefacció que resisteix a les baixes temperatures i amb uns LEDs que s’il·luminen gràcies a l’energia solar.

Sens dubte es tracta d’una innovació que pot fer canviar tota la fisonomia d’una ciutat per convertir el sòl públic en un gran receptor d’energia.

Comparteix

Icona de pantalla completa