L'Ajuntament de València encara estudia si situar les paelles universitàries a la Punta

L'esdeveniment, que se celebra aquest divendres, preveu l'assistència d'unes 25.000 persones
10 abril 2019 14:21h
Ribó ha ressaltat que "no és tot el veïnat" el que s'oposa a l'esdeveniment. / FESTIVAL DE PAELLES UNIVERSITÀRIES

VALÈNCIA. L'alcalde de València, Joan Ribó, ha afirmat que només se celebrarà el Festival de Paelles Universitàries al recinte de la Punta si ho consideren adequat els serveis municipals, que encara ho estan estudiant, i si ho permet el jutjat on els veïns han presentat una denúncia sobre aquest tema.

"Nosaltres no tenim cap interés especial en aquest esdeveniment. No volem deixar penjades milers de persones que havien comprat una entrada", ha defensat l'alcalde, qui ha assegurat que la Punta és l'única ubicació possible en aquests moments per a situar el festival, que espera unes 25.000 persones.

D'altra banda, Ribó ha ressaltat que "no és tot el veïnat" el que s'oposa a l'esdeveniment, sinó que "hi ha una part que ens ha manifestat que no té cap problema", en al·lusió a l'associació veïnal de la Punta.

Així mateix, el primer edil ha insistit que el seu únic motiu per a "ajudar" l'empresa organitzadora és que "en definitiva tenia venudes les entrades i ara no té lloc", després de la negativa de l'Ajuntament de Montcada de cedir el seu espai, però que, tant si el jutge com els serveis municipals troben inconvenients, "doncs serà que no".

next